En bryst pumpe giver ekstra mælkeproduktion

Har du problemer med at danne nok mælk i dine bryster, så kan en bryst pumpe være et effektivt middel, da en bryst pumpe kan stimulere mælkekirtlerne til at producere ekstra mælk. Det kan have store fordele for dig, der har et problem med at producere nok mælk i brysterne, eller som har et behov for ekstra mælkeproduktion.

 

En bryst pumpe vil stimulere mælkekirtlerne til at producere ekstra mælk, og vil også sørge for at pumpe mælken ud. Mælken fyldes herefter på flasker som gives barnet. På den måde er en bryst pumpe meget fordelagtig, når det kommer til at producere tilstrækkelig meget mælk.

 

En bryst pumpe bruges også efter fødslen, i de tilfælde hvor babyen ikke lægges ved brystet med det samme. I stedet bruges en bryst pumpe for at stimulere mælkeproduktionen, indtil babyen er klart til selv at blive lagt ved brystet. Der er altså flere grunde til at man kan have brug for en bryst pumpe.

 

Find tilbud på en bryst pumpe i høj kvalitet på https://mamamilla.dk/collections/brystpumper, hvor du med garanti finder en bryst pumpe, som vil passe helt perfekt til dig. Derudover finder du også meget andet praktisk udstyr og tilbehør, der kan hjælpe dig i forbindelse med amning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *